loading…

Donald Trump a fost desemnat în mod oficial drept candidatul Partidului Republican la algerile prezidențiale din SUA, care vor avea loc în luna noiembrie, relatează Reuters online.

În cadrul Convenției Naționale de la Cleveland, Partidul Republican l-a desemnat pe Donald Trump după ce acesta a câștigat majoritatea delegaților partidului în urma alegerilor primare, obținând sprijinul a 1.725 de delegați, cu mult peste numărul minim de 1.237.

Omul de afaceri în vârstă de 70 de ani a obținut victoria după o campanie de treisprezece luni, învingând 16 rivali din cadrul partidului, timp în care a stârnit numeroase controverse.

“Este o mare onoare să fiu candidatul republican pentru funcția de Președinte al Statelor Unite. Voi munci din greu și nu vă voi dezamagi niciodată. America prima!”, a postat Trump pe rețelele sociale.

Hillary Clinton, candidatul prezumtiv al Partidului Democrat, cu care Trump este de așteptat să se confrunte în cadrul alegerilor prezidențiale din 8 noiembire, a fost ținta predilectă a atacurilor verbale în timpul Convenției.

Clinton ar urma să fie desemnată oficial drept candidata Partidului Democrat la la Convenția Națională Democrată, care va avea loc săptămâna viitoare la Philadelphia.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/alegeri-prezidentiale-sua-donald-trump-desemnat-in-mod-oficial-candidatul-republicanilor-26151.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/alegeri-prezidentiale-sua-donald-trump-desemnat-in-mod-oficial-candidatul-republicanilor-26151-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv