loading…

 Încă un român, Ștefan Valentin Barbu, în vârstă de 40 de ani, este căutat în urma atacului din Nisa, potrivit paginii de Facebook “SOS Nice”.

Potrivit paginii de Facebook “SOS Nice”, este căutat Ștefan Valentin Barbu, în vârstă de 40 ani, înălțime 170 cm.

Ștefan Valentin Barbu ar fi a patra persoană dispărută, în condițiile în care a mai fost căutată o familie, femeia și copilul fiind găsiți, însă bărbatul, Cristian Coman, este în continuare dispărut.

De asemenea, luni, pe pagina de Facebook “SOS Nice” a fost postat un anunț prin care se cereau informații despre doi cetățeni români care au dispărut după atacul de la Nisa, Alexandru Goldan, născut în 10 noiembrie 1989, și prietena sa, Elena, născută în iulie 1985.

Ministerul Afacerilor Externe preciza, luni, că nu a primit nicio solicitare prin telefon sau e-mail referitor la alți doi români dispăruți în atentatul de la Nisa.

“Referitor la semnalările pe rețelele de socializare privind dispariția altor doi cetățeni români în urma atacului de la Nisa, precizăm că până în prezent nu au fost primite solicitări telefonice sau prin e-mail cu privire la persoanele menționate”, arăta MAE.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/inca-un-roman-este-cautat-in-urma-atacului-din-nisa-26116.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/inca-un-roman-este-cautat-in-urma-atacului-din-nisa-26116-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv