loading…

Fotbalistul suedez Zlatan Ibrahimovic, în vârstă de 34 de ani, i-a răspuns în stilul caracteristic lui Eric Cantona, după ce fostul atacant francez a afirmat că el rămâne adevăratul rege la Manchester United și că noul fotbalist al formației de pe Old Trafford poate fi prințul.

Am auzit ce a spus (n.r. Eric Cantona) și îl felicit pentru că l-am admirat întotdeauna. Dar, ar trebui să știe că nu voi fi rege la Manchester, ci zeu”, a spus Zlatan Ibrahimovic, citat de Goal.

Răspunsul lui Ibrahimovic vine la doar o săptămână de când Eric Cantona l-a felicitat pentru că a ales să joace pentru Manchester United, însă i-a atras atenția că el rămâne cel mai important fotbalist din istoria clubului care activează pe Old Trafford.

Am un mesaj personal pentru Zlatan: faptul că ai decis să vii la Manchester United reprezintă cea mai bună decizie pe care puteai să o iei. Trebuie să îți zic însă că nu poate exista decât un rege la Manchester. Tu poți fi prințul, dacă vrei”, a spus Cantona, în urmă cu o săptămână, prin intermediul unui videoclip.

Eric Cantona, ajuns la 60 de ani, a jucat la Manchester United în perioada 1992-1997, timp în care a câștigat 9 trofee: patru titluri în Premier League, trei Cupe ale Ligii și două Cupe ale Angliei. În total, fostul atacant francez a adunat 143 de meciuri și 64 de goluri pentru United.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/zlatan-ibrahimovic-nu-voi-fi-rege-la-manchester-united-ci-zeu-26095.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/zlatan-ibrahimovic-nu-voi-fi-rege-la-manchester-united-ci-zeu-26095-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv