loading…

Trei medici de la Spitalul de Arși au fost chemați astăzi la audieri la Poliția Capitalei, doi dintre aceștia dând deja declarații procurorilor în cadul anchetelor deschise în urma înregistrării a două decese la unitatea medicală.

Uneori suntem eroi, altadată suntem nenorociți, clar. Au fost totdeauna cereri, de un an de zile de când a fost Colectiv se putea face un spital. Ați văzut cumva pacienții că nu sunt numai pacienți? Că îi iei cu tot cu familia?“, a declarat unul dintre medicii de la Spitalul de Arși după ce a fost audiat de procurori și polițiști.

Trei medici ai Spitalului de Arsuri din Capitală au fost citați astăzi de procurori pentru a da declarații în dosarele în care se investighează nereguli la unitatea medicală, până la momentul transmiterii știrii doi dintre aceștia fiind deja audiați.

Procurorii de la Parchetul Capitalei au deschis dosar de moarte suspectă după apariția unei înregistrări cu un pacient internat în Spitalul de Arși, pe rănile căruia se aflau larve. Anchetatorii au demarat și o a doua anchetă, pentru ucidere din culpă, după ce o femeie a decedat la unitatea medicală după o transfuzie sanguină greșită.

Și Ministerul Sănătății face investigații în ceea ce privește Spitalul Clinic de Urgență Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri, secția de Anestezie Terapie Intensivă fiind închisă.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/un-medic-de-la-spitalul-de-arsi-uneori-suntem-eroi-alteori-suntem-nenorociti-26088.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/un-medic-de-la-spitalul-de-arsi-uneori-suntem-eroi-alteori-suntem-nenorociti-26088-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv