loading…

Premierul turc Binali Yildirim a decis suspendarea concediului anual pentru mai mult de 3 milioane de funcționari publici din întreaga Turcie până la dispoziții ulterioare, transmite Reuters, care citează un ordin al guvernului de la Ankara.

Ordinul, publicat în Monitorul Oficial al Republicii Turce, survine pe fondul altor decizii referitoare la judecători, polițiști și membri ai armatei, în urma tentativei de lovitură de stat produse vineri noapte în Turcia, scrie Agerpres.

Funcționarii publici aflați deja în concediu vor trebui să revină la serviciu cât mai rapid posibil, se menționează în documentul citat.

Turcia și-a extins duminică represiunea împotriva presupușilor susținători ai puciului eșuat, reținând circa 6.000 de persoane din cadrul forțelor armate și ale sistemului judiciar.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/turcia-suspenda-concediul-anual-pentru-peste-3-milioane-de-functionari-publici-26102.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/turcia-suspenda-concediul-anual-pentru-peste-3-milioane-de-functionari-publici-26102-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv