loading…

Aproape 8.000 de membri ai forțelor de poliție din Turcia, inclusiv din Istanbul și Ankara au fost demiși, din cauza presupuselor legături cu tentativa de lovitură de stat, a declarat luni un înalt oficial de securitate pentru Reuters.

Autoritățile turce au arestat sau demis mii de persoane suspectate că ar avea legătură cu organizarea și punerea în aplicare a loviturii de stat din Turcia.

Cel puțin 99 de persoane care ar fi fost implicate în organizarea lovitură de stat din Turcia au fost arestate la Ankara, a anunțat luni portalul de știri Haberler. Printre cei arestați se numără și general de brigadă Haqan Evrim, informează TASS.

Anterior, postul de televiziune Haber Turk a anunțat că 12 generali și un amiral au fost arestați în Turcia, în cursul dimineții de luni.

Ministrul Justiției de la Ankara, Bekir Bozdag, a anunțat, duminică, că aproximativ 6.000 de persoane au fost reținute în legătură cu lovitura de stat eșuată din Turcia.

Oficialul de a Ankara a precizat că ancheta în acest caz este în curs de desfășurare, așa că numărul persoanelor arestate va crește.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/turcia-aproape-8-000-de-politisti-demisi-pentru-presupuse-legaturi-cu-lovitura-de-stat-26085.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/turcia-aproape-8-000-de-politisti-demisi-pentru-presupuse-legaturi-cu-lovitura-de-stat-26085-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv