loading…

Cel puțin nouă persoane au fost rănite în urma unei încăierări într-o tabără de refugiați din sudul Ungaria, în care au fost implicați peste 200 de imigranți, a anunțat Gyorgy Bakondi, consilier pe probleme de securitate, informează agenția de știri Reuters.

Din cele nouă persoane rănite, opt au fost internate la spitalul din orașul Kiskunhalas, a declarat Bakondi pentru agenția de știri MTI.

Motivele pentru care a izbucnit conflictul nu este clar, însă pentru calmarea spiritelor a fost nevoie de intervenția forțelor de ordine, a precizat oficialul ungar.

Incidente de acest fel au mai avut loc aici în ultimele săptămâni, a adăugat Bakondi, care însă nu a oferit mai multe detalii.

Ungaria se află pe principala rută de migrație terestră spre vestul Europei, folosită anul trecut de peste un milion de imigranți din Orientul Mijlociu.

Pentru a stopa pătrunderea imigranților, autoritățile de la Budapesta au construit un gard de sârmă ghimpată la frontiera sudică, însă imigrația rămâne o problemă importantă pentru Ungaria.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/sute-de-imigranti-s-au-luat-la-bataie-intr-o-tabara-cel-putin-noua-raniti-26087.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/sute-de-imigranti-s-au-luat-la-bataie-intr-o-tabara-cel-putin-noua-raniti-26087-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv