Autor:
Radu Pădure
| luni, 18 iulie 2016 | 3 Comentarii
| 775 Vizualizari

Mohamed Lahouaiej Bouhlel adora să își facă „selfie”uri

Memoria telefonului atacatorului de la Nisa, Mohamed Lahouaiej Bouhlel, arată că acesta era un client frecvent al site-urilor de întâlniri, pe care le folosea pentru a agăța iubiți și iubite și că se droga. El era bisexual, ca și teroristul de la barul Pulse din Orlando.

Telefonul a fost găsit de polițiști asupra lui Bouhlel, după ce acesta a fost împușcat mortal, în urma atacului terorist cu camionul, care a ucis 84 de oameni.

Potrivit anchetatorilor, celularul furnizează mai multe informații decât au fost obținute de la cei șapte suspecți, printre care și o femeie, arestați în legătură cu măcelul de joi seara.

Cu numai câteva minute înainte de a declanșa atacul, asasinul ar fi trimis un SMS în care cerea arme, scrie The Telegraph.

„Aduceți mai multe arme, aduceți cinci bucăți lui C.”, era conținutul mesajului, adresat unuia din suspecți, în vârstă de 31 de ani, și expediat cu 18 minute înainte de a intra în mulțime cu camionul său de 19 tone.Continuarea pe premium.evz.ro

Premium.evz.ro este platforma cu plată a site-ului „Evenimentul zilei”, cuprinzând o selecție exclusivă de materiale de presă de calitate.

Tag-uri:
Mohamed Lahouaiej Bouhlel, nisa, terorist, camion, macel, orlando, homosexual

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/bouhlel-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/bouhlel-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Autor: Radu Pădure | luni, 18 iulie 2016 | 3 Comentarii | 775 Vizualizari Mohamed Lahouaiej Bouhlel adora să își facă „selfie”uri ...

Preluat de la EVZ