Autor:
Radu Andreea
| luni, 18 iulie 2016 | 0 Comentarii
| 47 Vizualizari

Scenele tragi-comice cu accidentele produse de femei la volan susţin pentru unii oameni preconcepţia potrivit căreia bărbaţii sunt şoferi mai buni. Imagini incredibile cu cele mai bizare accidente provocate în trafic de către femei.

Prejudecăţile cu privire la femeile la volan au existat întotdeauna. Adevărul este însă că femeile nu prea produc accidente rutiere şi nici nu sunt depistate băute la volan atât de des precum bărbaţii.

Femeile sunt văzute ca fiind destul de nepricepute la parcări, la semnalizat, apreciat distanţe, iar lista poate continua.

Specialiştii spun însă ca femeile se descurcă la fel, dacă nu chiar mai bine la volan decât bărbaţii. În opinia psihologilor, ele sunt mult mai precaute şi concentrate pe ceea ce trebuie să facă.

O dovadă că lucrurile nu sunt chiar aşa cum cred unii, este una istorică. Prima şi cea mai lungă distanţă din lume petrecută la volan a fost realizată de soţia lui Carl Benz, Bertha Benz. Ea a parcurs cu masina Benz Patent – Motorwagens distanţa din Mannheim, în sudul Germaniei, pâna la Pforzheim. Acest lucru se întâmpla în 12 august 1888, iar călătoria a durat doua zile, parcurgând 212 km, dus-întors.

Martha Bibescu, soţia principelui Bibescu, fondatorul Automobil Club Regal Român, a fost prima şoferiţă din România. Ea şi-a obţinut permisul auto în anul 1904, cu 5 ani mai devreme decât Regina Maria, care a devenit, oficial, şofer în anul 1909, la Munchen.


Transformarea ŞOCANTĂ a celui mai BIZAR culturist din lume. Cum arată acest taur Ferdinand al Rusiei | GALERIE FOTO

Tag-uri:
femei la volan, soferite, femei, soferi femei, conducatoarea, auto, accidente stupide

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/female-drivers-fails-20_1-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/female-drivers-fails-20_1-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPanorama
Autor: Radu Andreea | luni, 18 iulie 2016 | 0 Comentarii | 47 Vizualizari Scenele tragi-comice cu accidentele produse de femei...

Preluat de la EVZ