loading…

Rusia este capabilă să aibă o reacție militară la orice amenințare din Marea Neagră, avertizează Vladimir Komoiedov, președintele Comisiei pentru Apărare din Duma de Stat, Camera inferioară a Parlamentului rus, referindu-se la exerciții navale organizate de Occident.

RECOMANDARE: Mii de militari și zeci de nave de război participă la Sea Shield 16 – cel mai mare exercițiu naval din Marea Neagră!

Occidentul are de mult timp acest parcurs antirus, efectând manevre navale din anul 1997. Marea Neagră este în sfera de responsabilitate a Flotei ruse, iar orice exerciții efectuate în apropierea frontierelor Rusiei fără participare rusă sunt considerate o potențială amenințare“, a spus Komoiedov.

Nimeni nu trebuie să aibă niciun dubiu, armata rusă monitorizează cu atenția situația și este pregătită să răspundă imediat la orice provocare, prin toate mijloacele disponibile“, a declarat Komoiedov.

Moscova a reacționat astfel la exercițiile Sea Breeze 2016 și Sea Shield 2016, la care participă, în Marea Neagră, nave militare din mai multe țări, inclusiv din SUA și România.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/rusia-condamna-exercitiile-militare-din-marea-neagra-avertizand-ca-poate-riposta-26103.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/rusia-condamna-exercitiile-militare-din-marea-neagra-avertizand-ca-poate-riposta-26103-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv