loading…

Un procuror a fost lovit, astăzi, în față, de o femeie încătușată, acuzată de mai multe infracțiuni, chiar în sala de judecată.

Femeia, în vârstă de 27 de ani, era acuzată de furtul unor haine dintr-un magazin din Timișoara, precum și de infracțiunea de vătămări corporale după ce a bătut vânzătoarea care o prinsese la furat.

Procurorul a cerut arestarea preventivă a femeii pentru o perioadă de 30 de zile. În momentul în care-i înmâna mandatul, în sala de judecată, femeia înfuriată l-a lovit cu cătușele în față, înainte de a fi oprită.

Femeia este cercetată acum și pentru ultraj, iar poliția a început o anchetă pentru a stabili dacă agenții care o însoțeau pe inculpată și-au făcut datoria și au respectat procedurile de pază și protecție a celui încătușat.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/romania-procuror-lovit-in-fata-cu-catusele-de-o-femeie-in-sala-de-judecata-26090.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/romania-procuror-lovit-in-fata-cu-catusele-de-o-femeie-in-sala-de-judecata-26090-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv