loading…

Într-un interviu exclusiv pentru jurnalista CNN, Becky Anderson, președintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan a declarat că nu exclude pedeapsa cu moartea pentru miile de oameni arestați pentru participare la tentativa de lovitură de stat de la sfârșitul săptămânii trecute.

“Este clar că vorbim despre trădare, iar o astfel de pedeapsă nu poate fi exclusă de guvernul nostru. Totuși, va fi nevoie de o decizie parlamentară pentru ca acest lucru să se întâmple, iar liderii partidelor politice trebuie să se întâlnească și să discute. Eu, ca președinte, voi aproba orice decizie venită de la parlament”, a declarat Erdogan.

Dacă Turcia va reintroduce pedeapsa cu moartea nu va intra în Uniunea Europeană, a anunțat în această dimineață Federica Mogherini, Înaltul Reprezentant UE pentru Politică Exterină și Securitate.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/presedintele-turc-recep-erdogan-nu-exclude-pedeapsa-cu-moartea-pentru-tradatori-26107.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/presedintele-turc-recep-erdogan-nu-exclude-pedeapsa-cu-moartea-pentru-tradatori-26107-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv