loading…

Doi polițiști care au răspuns la o plângere legată de o petrecere gălăgioasă au fost întâmpinați călduros de circa 10 femei aflate la o aniversare, care au crezut că aceștia sunt…stripperi, relatează DPA.

Întâmplarea s-a petrecut în orașul Bendorf, iar petrecerea era dedicată aniversării de 50 de ani a uneia dintre femei, scrie Agerpres.

Polițiștii — dintre care unul de până în 30 de ani și altul de circa 50 — au “încercat de mai multe ori” să le convingă pe femei că sunt oameni ai legii, însă au fost copleșiți cu îmbrățișări și fotografiați, a precizat luni poliția într-o declarație.

Polițiștii au fost nevoiți să ceară numărul de telefon al sărbătoritei, ceea ce sporit la culme amuzamentul invitatelor, potrivit aceleiași declarații.

Oamenii legii le-a cerut apoi petrecărețelor să dea muzica mai încet, moment în care femeile au remarcat mașina poliției și și-au dat seama de confuzie.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/politisti-confundati-cu-stripperi-la-o-petrecere-la-care-au-fost-chemati-de-vecinii-deranjati-26110.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/politisti-confundati-cu-stripperi-la-o-petrecere-la-care-au-fost-chemati-de-vecinii-deranjati-26110-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv