Autor:
Matei Năstase
| luni, 18 iulie 2016 | 0 Comentarii
| 83 Vizualizari

Accident cu paramotor în județul Giurgiu

Pilotul paramotorului prăbușit în parcul Comana din județul Giurgiu s-a îmbolnăvit, la Spitalul ”Bagdasar Arseni” din Capitală, cu două bacterii intraspitalicești care îi pot pune viața în pericol. Familia vrea să îl transfere la un spital din Viena, Austria.

”Am depus o cerere pentru ca acesta să fie transferat la Viena. Chiar înainte am fost sunată de la Ministerul Sănătății și mi s-a spus că un voluntar îmi va explica toată procedura. Azi de dimineață am aflat (de bacterii – n. Red.). Este vorba despre două bacterii spitalicești, de pe aparatura din spital, foarte rezistente la antibiotice. Acestea se întâlnesc mai ales la secția ATI. Medicii fac tot ce pot în condițiile pe care le au. Sunt niște medici extraordinari. Nu există spital pentru a trata așa ceva în România. El este transferabil doar de o zi și jumătate”, a declarat Irina Cojocar, soția bărbatului rănit grav în incidentul aviatic.

Ea a mai declarat că ministerul Sănătății a oferit explicații privind inițierea procedurii de transfer.

”Mi-a explicat o doamnă că ar trebui să facem o solicitare către CNAS din momentul în care a fost primit acceptul din străinătate. Nu știu cât o să dureze. Sper să nu dureze mult”, a conchis femeia îndurerată.

Reamintim că pe 10 iulie un bărbat și-a pierdut viața și altul a fost rănit după ce un paramotor s-a prăbușit într-un lac din Parcul Comana, localizat în județul Giurgiu.

Tag-uri:
accident, paramotor, judetul giurgiu, giurgiu, parcul comana, bagdasar arseni, viata, pericol, breaking news

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/paramotorduero-1468172225-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/paramotorduero-1468172225-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialActualitate
Autor: Matei Năstase | luni, 18 iulie 2016 | 0 Comentarii | 83 Vizualizari Accident cu paramotor în județul Giurgiu Pilotul paramotorului...

Preluat de la EVZ