loading…

Jandarmii au surprins la Costinești, trei persoane care aveau asupra lor șase pliculețe autosigilante din plastic transparent ce conțineau fragmente vegetale de culoare verde.

Ieri dimineață, un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile care se afla în misiune de asigurare a ordinii și siguranței publice în stațiunea Costinești, a observat trei persoane care-și confecționau joint-uri. La vederea militarilor, tinerii cu vârste cuprinse între 23-26 ani, din județul Constanța, au început să se agite și au mărit ritmul de mers.

Au fost somați, s-au oprit și li s-a făcut controlul corporal sumar și al bunurilor pe care le dețineau. Asupra acestora, jandarmii au găsit șase pliculețe autosigilante din plastic transparent ce conțineau fragmente vegetale de culoare verde.

Cele șase plicuri și joint-urile vor fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, în vederea continuării cercetărilor.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/constanta-trei-tineri-prinsi-in-timp-ce-fumau-joint-uri-26084.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/constanta-trei-tineri-prinsi-in-timp-ce-fumau-joint-uri-26084-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv