Autor:
Andrei Călin
| luni, 18 iulie 2016 | 0 Comentarii
| 35 Vizualizari

Christoph Daum

Christoph Daum, selecționaerul echipei naționale, a vurt să vorbească, la finalul meciuluI Steaua – Concordia, cu Laurențiu Reghecampf, dar antrenorul român l-a ignorat pe tehnicianul german.

Christoph Daum a vrut să discute față în față cu Laurențiu Reghecampf, la finalul partidei Steaua – Concordia Chiajna. Neamțul n-a fost băgat în seamă de tehncianul „roș-albaștrilor”, dar a vorbit cu Emil Săndoi, antrenorul ilfovenilor.

„Nu am avut nicio șansă. Am fost acolo, așteptam, dar nu am putut vorbi cu el. Bine, am avut o scurtă conversație cu Emil Săndoi, de la Concordia, pe care a fost foarte plăcut să-l întâlnesc. Pot doar să-mi ofer suportul, pot să fiu doar deschis la discuții, dar dacă nu este posibil, ok, trebuie să accept asta și voi accepta! Cred că este o situație complet nouă, aceea ca selecționerul să se ducă la cluburi, la antrenori. Trebuie să fim uniți pentru viitorul fotbalului românesc. Asta înseamnă să fim deschiși pentru a ne informa, pe toate planurile. Cred că sunt destul matur, la fel și Reghecampf, există telefon, numărul meu îl cunoaște multă lume. Avem personalitate și putem discuta direct, acesta este felul meu”, a spus Daum la Digi Sport.Tag-uri:
chritoph daum, selectioner, laurnetiu reghecampf, romania

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/22daum-465x390-2.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/22daum-465x390-2-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFotbal intern
Autor: Andrei Călin | luni, 18 iulie 2016 | 0 Comentarii | 35 Vizualizari Christoph Daum Christoph Daum, selecționaerul echipei naționale,...

Preluat de la EVZ