loading…

Incident grav în internatul unei școli speciale din Bistrița. Un copil de zece ani a căzut în toiul nopții de la etajul doi al clădirii. Micuțul a supraviețuit, dar nu a reușit să explice ce s-a întâmplat.

Potrivit bistriteanul.ro, un copil de 10 ani de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă de pe strada Toamnei a căzut de la etajul II. Acesta se afla în dormitorul centrului și nimeni nu știe cum a reușit băiatul să cadă. Din fericire, copilul a scăpat doar cu câteva răni la picior.

Incidentul s-a petrecut aproape de miezul nopții. Potrivit bistriteanul.ro, copilul a căzut pe o bucată de pământ din fața centrului, care a atenuat serios impactul. Copilul s-a ridicat singur și a vrut să se întoarcă în dormitor, abia atunci fiind observat de către îngrijitori.

Din primele informații reiese că băiatul s-ar fi lovit la picior. Preventiv, medicii ajunși la fața locului l-au dus pe băiat la computer tomograf.

“Am găsit un copil în decubit lateral stâng așezat în pat, conștient, stabil hemodinamic și respirator, care acuza o durere la nivelul coloanei dorsale și sacrate, fără probleme pe timpul transportului. Nu știe cum a căzut jos și cum a ajuns jos, s-a trezit de durere”, a declarat pentru sursa citată medicul de pe SMURD dr. Mihaela Kuron.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/incident-grav-in-internatul-unei-scoli-speciale-un-copil-de-10-ani-a-cazut-de-la-etaj-23140.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/incident-grav-in-internatul-unei-scoli-speciale-un-copil-de-10-ani-a-cazut-de-la-etaj-23140-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv